"Äntligen en utbildning som tar ett helhetsgrepp över all vår tid, både privat och på jobbet. Allt hänger ihop! Att få verktyg att strukturera och prioritera rätt har hjälpt oss att fokusera på rätt saker. Vi kommer absolut ha användning av det vi lärde oss på Expedition Tid!" - Johanna Gustavsson kanslichef Brukarkooperativet JAG

"Har precis genomfört e-learningen här på Skanska i personlig effektivitet och är såååå lycklig, vilket mirakel! Äntligen har jag fått ordning och struktur på vardag och jag känner sådan lättnad och att jag har koll på läget. Behövdes ju inte så mycket åtgärder, men som gav så mycket!" - Kristin Westling, Gruppchef Affärstöd HR, Skanska

Personlig Effektivitet – frigör tid & energi

Expedition Tid är din digitala utbildning i Personlig Effektivitet. Vår effektivitetsexpert Petra Brask är med och guidar och inspirerar dig hela vägen. Utbildningen är uppdelad i 4 olika delar och tar totalt en timme att genomföra.

 

Pris per utbildningskod: 1900 kr

Utbildningskoden ger tillgång till utbildningen Expedition Tid under 6 månader. I utbildningen ingår även ett digitalt arbetshäfte. Efter avslutad och godkänd utbildning får du ett intyg samt och/eller en open badge.


Det är just nu endast möjligt att köpa licenskoder på faktura. Maila din beställning till info@petrabrask.se och ange följande information:

För privatperson:

 1. Antal licenser
 2. Ditt förnamn
 3. Ditt efternamn
 4. Din e-postadress
 5. Ditt personummer
 6. Ditt telefonnummer

För företag:

 1. Antal licenser
 2. Ditt förnamn
 3. Ditt efternamn
 4. Din e-postadress
 5. Företagets namn
 6. Organisationsnummer
 7. Er referens
 8. Telefonnummer

Support

Är det något som inte fungerar i utbildningen eller upplever du något annat problem? Beskriv problemet i textrutan här nedan och klicka på "Skicka". Vi kommer gå igenom din rapport och återkopplar till din registrerade e-postadress.