Frågor och svar

Hur loggar jag in? Är det första gången du ska logga in måste du börja med att skapa ett konto. Har du redan loggat in en eller flera gånger, använd det lösenord och e-postadress du la in när du skapade ditt konto.

Kan jag sluta mitt i ett avsnitt? Ja, nästa gång du loggar in startar utbildningen där du senast slutade.

Jag kan bara se en del av utbildningen, fast den innehåller flera? Vissa delar ska genomföras i en viss ordning. Nästa del i utbildningen visas därför först när du gjort föregående del.

Hur skriver jag ut mitt intyg? I en del utbildningar finns det intyg som du får efter avslutad och godkänd utbildning. Du kan inte skriva ut intyg förrän samtliga avsnitt i utbildningen är genomförda.

Kan jag som privat person gå denna utbildning? Ja, det går alldeles utmärkt. När du skapar ditt konto kryssar du i privatperson i stället för företag och företagsnamn.

Vad är en Open Badge? En Open Badge är ett digitalt märke. Det är ett alternativ eller komplement till ditt intyg. När du har fått din Open Badge kan du lägga upp den på ex. din Linkedin sida.

Behöver du hjälp? Kontakta supporten >

Support

Är det något som inte fungerar i utbildningen eller upplever du något annat problem? Beskriv problemet i textrutan här nedan och klicka på "Skicka". Vi kommer gå igenom din rapport och återkopplar till din registrerade e-postadress.